Verzenden & Leveren

Verzending binnen Nederland

Altijd GRATIS standaard verzending binnen Nederland.

Internationale verzending

GRATIS standaard verzending binnen West Europa bij bestellingen vanaf €50.
Bij bestellingen onder de €50 berekenen we €4,95 verzendkosten.

GRATIS standaard verzending naar de Verenigde Staten (USA) & Canada bij bestellingen vanaf €100.
Bij bestellingen onder de €100 berekenen we €9,95 verzendkosten.

Let op: Mind2Muscle is niet verantwoordelijk voor invoerrechten of andere belastingen op verstuurde goederen.
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zich bewust te zijn van eventuele additionele kosten die van toepassing zijn bij het invoeren van goederen in het desbetreffende land.

Verzendmethoden & geschatte levertijden

We verzenden vanuit Amsterdam met PostNL. Pakketten worden alleen verstuurd op werkdagen.
We streven er naar om bestellingen binnen 3 werkdagen te verzenden.

Binnen Nederland

Bij verzending binnen Nederland via PostNL vind de levering plaats 1-2 werkdagen nadat het pakket door ons is aangeboden voor verzending.

Binnen West Europa

Bij verzending binnen de EU vind levering doorgaans plaats 2-7 werkdagen nadat het pakket door ons is aangeboden voor verzending.

VS

Bij verzending naar de VS (USA) moet u rekening houden met een levertijd van 15  werkdagen nadat het pakket door ons is aangeboden voor verzending.

Verzend beleid

Er zijn restricties in de landen buiten de EU waarnaartoe we kunnen verzenden. Als uw land niet te kiezen is bij het uitchecken uit onze webshop kunnen we op dit moment helaas niet leveren naar dit land.

Mind2Muscle kan niet verzenden naar een postbus adres.

Verstrek bij uw aankoop altijd CORRECTE adresgegevens. We dragen geen verantwoordlijkheid voor verkeerde aflevering als gevolg van onjuiste doorgegeven verzendgegevens. Als het pakket hierdoor op het verkeerde adres wordt afgeleverd, kunnen wij het niet terughalen en zal een nieuwe bestelling geplaatst moeten worden tegen de volledige kosten.

Ondanks dat wij er naar streven alle bestellingen tijdig te bezorgen, zijn we niet aansprakelijk voor verlies of schade aan pakketten toegebracht door de verzendmaatschappij, waar wij redelijkerwijs geen invloed op hebben. Dit is inclusief maar niet beperkt tot vertraging veroorzaakt door een aan ons verkeerd doorgegeven afleveradres.

Genoemde schattingen betreffende de levertijden zijn gemiddelden. Vertragingen kunnen optreden door vakantieperiodes, feestdagen en weersomstandigheden.

Als uw bestelling niet tijdig geleverd is neem dan contact op met de verzendmaatschappij, gebruikmakend van uw track & trace nummer (alleen Nederland). Internationale zendingen kunnen wij niet met track & trace verzenden zonder hiervoor additionele kosten in rekening te brengen.