Wordt affiliate

Affiliate Programma

Mind2Muscle is op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen met als passie fitness, bodybuilding en een gezonde levensstijl, om mee samen te werken om de boodschap en het merk Mind2Muscle te verspreiden en jezelf en anderen hiermee te motiveren!

wat is affiliate marketing?

Als affiliate partner promoot je producten van Mind 2 Muscle op je eigen website. De promotie plaats je door middel van tekst (artikel, blog) of een banner of een kortingscode op je social media. Als je een bezoeker via jouw website doorstuurt naar Mind 2 Muscle én als die bezoeker vervolgens iets bestelt, ontvang je een procentuele vergoeding (minimaal 10%). Deze commissie kan oplopen tot wel 20% van het aankoopbedrag.

Voordelen van het Mind 2 Muscle affiliateprogramma:

  • Rechtstreeks contact met het affiliate team van Mind 2 Muscle
  • Breed aanbod van promotiematerialen zoals banners, tekstlinks en kortingscodes
  • Vergoedingen tot wel 20%
  • Snelle uitbetaling van jouw verdiensten

Door je hieronder aan te melden krijg je toegang tot ons Affiliate programma, waarmee je op basis van je promotionele inspanningen direct geld kunt verdienen met elk verkocht product! Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient!

Ook krijg je een persoonlijke kortingscode waarmee je korting kunt geven en je commissie verdient als de code gebruikt wordt.

 

Upload