Over Ons

Mind 2 Muscle is ontstaan uit een passie voor fitness, hardcore gyms en een gezonde levensstijl. We zijn geinspireerd door de filosofie van de Mind to Muscle connectie en de old school manier van trainen.
De meeste workout kleding haakte naar onze mening niet genoeg in op onze specifieke interesses.  Ook had het niet de uitstraling die wij zochten.  Hierdoor is de missie om dit beter te doen ontstaan.

Mindset & Motivatie

We hebben Mind 2 Muscle in eerste instantie gecreëerd voor degenen met een gelijke mindset. Voor degenen die gemotiveerd zijn om er helemaal voor te gaan om vooruitgang te maken. Vooruitgang in de gym gaat naar onze mening hand in hand met vooruitgang in het leven erbuiten. Daarom is onze kleding zo ontworpen dat je het zowel in de gym als op straat kunt dragen. Je zult er als gevolg altijd sportief en stijlvol uitzien.

Mind to Muscle connectie & de Golden Era

In de ‘Golden Era’ ging bodybuilding om het creëren van een zo esthetisch uitziend lichaam mogelijk, door hard ervoor te werken. Er werd gebruik gemaakt van de Mind to Muscle connectie om spiermassa te kweken. Kameraadschap en elkaar helpen gingen hiermee hand in hand.
(Mind to Muscle connectie wordt onder andere gekregen door je te focussen op de spieren die je traint en resultaten te visualiseren om zo je ideale lichaam te creëren).
Met ons merk willen we deze denkwijze en lifestyle terugbrengen in de hedendaagse fitness industrie.  We hebben namelijk het gevoel dat er iets moois uit deze ‘old school’ mentaliteit mist!

Authentiek & Tijdloos

Wat je kunt verwachten van Mind 2 Muscle is  fitness kleding met originele en betekenisvolle, tijdloze designs. Onze kleding zal altijd onze roots en filosofie uitstralen.
We streven ernaar om altijd out of the box te denken en maken alleen gebruik van authentieke produktiewijzen en materialen.  Als dit je aanspreekt, willen we je uitnodigen om onze community te joinen en het woord te verspreiden:

Mind 2 Muscle, the Mind is the only limit to be the best version of yourself! We use our brain to generate gainz!